1 min leestijd
Door

Zo gebruik je de Angelus Paint Markers

Leer verven is een leuke manier om je zelfgemaakte leren riem, hondenhalsband of tas te versieren. Hierbij is het belangrijk dat je de verf in dunne en gelijkmatige lagen aanbrengt voor het beste resultaat. Met deze Angelus Lege Verfstiften kun je met precisie een kleine hoeveelheid verf aanbrengen en daarom zijn ze een musthave voor jouw verf tools!

De verfstiften zijn verkrijgbaar in twee maten:Angelus verfstiften
Angelus Lege Verfstiften Set 3 mm
Angelus Lege Verfstiften Set 5 mm

Angelus Leerverf

Paracord.eu is een van de Angelus verf verkooppunten in Nederland. Vul je markers met de leuke kleurtjes van Angelus Leerverf en schrijf of teken figuurtjes op het leer. Angelus leerverf kan een dikke substantie hebben. Verdun de leerverf daarom met de Angelus 2-Thin 29.5 ml met een 1:1 verhouding. Als de verf naar jouw mening nog steeds te dik is, kun je deze verder verdunnen.
Angelus acryl leerverf is onder andere verkrijgbaar in de kleuren White, Black en Pink en nog veel meer!
Let op: de Neon en Metallic Angelus Leerverf zijn niet geschikt voor de Angelus Lege Verfstiften.

Wist je dat je Angelus leerverf ook op BioThane kunt gebruiken? Lees hier hoe onze ambassadeur Mashdogs BioThane versiert met Angelus leerverf.

Angelus textiel verfAngelus verf BioThane

Angelus leerverf RotterdamAngelus leerverf hondenhalsband

Angelus Sneaker Verf

Hoe gebruik je Angelus leerverf op sneakers? In deze video zie je hoe je je schoenen kunt customizen met de Angelus Paint Markers. De Angelus Leather Paint is flexibel en elastisch, wat zorgt voor een mooie gladde afwerking.

 

Fiebing's Edge Kote

Je kunt ervoor kiezen om de randen van je leer te schaven met Fiebing's Gum Tragacanth en polijsthout. Vervolgens kun je de randen met de Angelus Paint Markers bijkleuren met de neutrale kleuren van Fiebing's Edge Kote. We hebben de Fiebing's Edge Kote net als de Angelus Leather Paint verdund met Angelus 2-Thin 29,5 ml.

Fiebing's Edge Kote is verkrijgbaar in de kleuren Tan, Zwart en Bruin.

Fiebing’s Edge Kote MarkerFiebing's Edge Kote BioThane

Verfstiften hergebruiken

De verfstiften worden geleverd met 10 vervangbare tips. We raden het aan om per stift één kleur te gebruiken. Het is moeilijk om de verfmarkers grondig te reinigen, dus er blijven altijd verfresten achter.

Ben je klaar maar zit er nog wat verf in de stift? Je kunt de verf prima bewaren in de marker. Als je niet te grote hoeveelheden in één keer in de stift doet, zal de verf niet zomaar uitdrogen. Je hoeft de Angelus leerverf of Fiebings Edge Kote dus niet terug in het potje te doen als je klaar bent.

Deze post delen

Meer posts van Review

Meer posts van Biothane

Meer posts van Leer

Meer posts van Techniek

Meer posts van Hondenriem

Meer posts van Halsband

Terug naar overzicht