1 min leestijd
Door

Maak de Modified Fire Dragon | Tutorial

In deze fototutorial zie je hoe je het Modified Fire Dragon patroon knoopt. De Modified Fire Dragon-knoop is ontworpen door Fabienne Goes.

Maak je deze knoop met type 3 paracord? Dan zal je knoopwerk ongeveer 4 cm breed en 1,8 cm dik worden. Dit is in verhouding met andere knopen best dik, dus houd hier rekening mee.

Nog niet besloten over welke kleuren je gaat gebruiken? Ga dan naar de MatchMaker om kleuren te combineren en te berekenen hoeveel touw je nodig zult hebben voor jouw specifieke project.

Begin paracord knoop

In deze tutorial is de Kosmetik 2.1 gebruikt als opzet. Heb je hulp nodig bij het maken hiervan? Bekijk dan hier de tutorial over de Kosmetik-opzet. Je zult zien dat er in de tutorial kralen worden toegevoegd aan de knoop. Dat is niet verplicht. Geen zin in kralen toevoegen? Dan kan je het zesde touw ook achterwege laten.

Modified Fire Dragon

Kleur 1: Silver Grijs, kleur 2: Creme, kleur 3: Pastel Blauw, kleur 4: Pastel Geel, kleur 5: Pastel Roze en kleur 6:  Silver Grijs.

Nadat de opzet is gemaakt en de kleuren zijn toegevoegd, is het handig om te controleren of de lengte van de opzet nog klopt. Controleer ook of de linker en rechter streng van elke kleur even lang zijn. Kloppen de lengtes? Super! Je kan nu beginnen met knopen.

De Modified Fire Dragon knopen

Stap 1 Modified Fire Dragon

Stap 3 en 4 Modified Fire Dragon

Stap 5 & 6 Modified Fire Dragon

Stap 7 & 8 Modified Fire Dragon

Stap 9 en 10 Modified Fire Dragon Knot

Stap 11 en 12 Modified Fire Dragon Knot

Stap 13 & 14 Modified Fire Dragon

Stap 15 & 16 Modified Fire Dragon Knot

Stap 17 & 18 Modified Fire Dragon Knot

Stap 19 & 20 Modified Fire Dragon Knot

Stap 21 & 22 Modified Fire Dragon

Deze knoop is ontworpen door Fabienne Goes. Wij willen haar bedanken voor haar toestemming om deze knoop te gebruiken.

Deze post delen

Meer posts van Tutorial

Meer posts van Paracord

Meer posts van Popular

Terug naar overzicht