1 min leestijd
Door

Vlecht een “Cuore” lijn met paracord | DIY-kit instructies

Vlecht zelf een hondenlijn van ongeveer 160 cm met het “Cuore”-patroon. Cuore is een variant op de Kara Yatsu die bedacht is door Daria Costa. Hier zie je hoe je dit patroon kunt vlechten.

Pakketje met benodigde materialen voor lijn met eindproduct en materialen eromheen op de lila matHeb je het DIY-pakket voor het maken van een Cuore lijn aangeschaft? Hier vind je de instructies voor het vlechten van deze lijn. Je kunt deze vlecht natuurlijk ook maken zonder dit pakket. Zorg er dan voor dat je 5 x 7 meter paracord type III en een musketonhaak bij de hand hebt.

Deze hulpmiddelen zijn handig om te gebruiken:

  • 2x Type III paracordnaald (1 paracordnaald of een haaknaald is ook mogelijk)
  • Gasbrander
  • Schaar
  • Theelepeltje

Deze variatie op de Kara Yatsu vlecht is bedacht door Daria Costa. Het pakketje en de bijbehorende instructies zijn ook in samenwerking met Daria gemaakt. Volg Daria en haar werk op Facebook en Instagram!

Hoe de Cuore er gevlochten uitziet

Tutorial voor de Cuore vlecht

Het patroon Cuore wijkt af van de originele Kara Yatsu bij de randen. Nadat je de vlecht gemaakt hebt, voeg je namelijk nog een extra touw toe door deze door de rand te rijgen.

Bij deze vlecht begin je dus met het vlechten van de normale Kara Yatsu. In de video wordt dit zonder hulpmiddelen gedaan, maar je kunt dit ook met een kumihimo schijf doen. Daarvoor kun je het PDF-patroon van de Kara Yatsu met een Kumihimo schijf gebruiken.

Deze post delen

Meer posts van Paracord

Meer posts van Hondenriem

Meer posts van Tutorial

Meer posts van Popular

Terug naar overzicht