1 min leestijd
Door

Maak de Meins Caterpillar | Tutorial

In deze foto tutorial zie je hoe je de “Meins Caterpillar” knoop met 5 verschillende paracord kleuren maakt. De Meins Caterpillar is een ontwerp van Claudia Pohl.

Als je de Meins Caterpillar met Paracord type 3 knoopt, is de knoop ongeveer 4,8 cm breed en 1,4 cm dik. Vind je dit te dik of breed? Dan kun je ervoor kiezen de knoop te maken met paracord type 2 of type 1.

In de MatchMaker kun je de kleuren kiezen en zien hoeveel paracord je nodig hebt voor het maken van deze knoop.

Begin paracord knoop

In deze tutorial gebruiken we de Kosmetik 2.1 opzet. Deze maak je met kleur 1 en vervolgens voeg je de andere vier kleuren toe. Kleuren 2 en 3 gaan door de twee buitenste cow hitch knopen heen. Voeg de kleuren 4 en 5 toe door de middelste cow hitch knoop. Hieronder zie je hoe de kleuren toegevoegd moeten worden aan de opzet.

Kleur 1: Fox Oranje, kleur 2: Neon Roze & Acid Paars Diamonds, kleur 3: Royal Paars, kleur 4: Donker Cyan en kleur 5: Passion Roze.

Nadat de opzet is gemaakt en de kleuren zijn toegevoegd, is het handig om te controleren of de lengte van de opzet nog klopt. Controleer ook of de linker- en rechter streng van elke kleur even lang zijn. Als dit klopt, kun je aan de knoop beginnen.

De Meins Caterpillar knopen

 

Deze knoop is ontworpen door Claudia Pohl. Wij willen haar bedanken voor haar toestemming om deze knoop te gebruiken.

Deze post delen

Meer posts van Tutorial

Meer posts van Paracord

Meer posts van Halsband

Terug naar overzicht