1 min leestijd
Door

De "Fan-Tastic" paracordknoop | Tutorial

Maak het patroon "Fan-Tastic" van Claudia Pohl. In deze tutorial zie je hoe je deze knoop van ongeveer 4 cm breed maakt.

De "Fan-Tastic" knoop is ontworpen door Claudia Pohl (Meins Manufaktur) en het knoopwerk met 3 rijen is 3 cm breed en 1,2 cm dik, wanneer je dit patroon maakt met Paracord 550. Is dit te breed voor jouw hond? Gebruik dan dunner koord, zoals Paracord Type I, om deze knoop te maken.

Er zijn verschillende versies van de Fan-Tastic. In de MatchMaker vind je zowel de versie van de Fan-Tastic met 3 rijen als de versie van de knoop met 4 rijen. Kies zelf welke variant jij wilt maken, combineer de kleuren en bereken hoeveel touw je nodig hebt voor je project.

Begin paracord knoop

Als opzet gebruiken we de Kosmetik 2.0. In de tutorial maken we de Fan-Tastic met 3 rijen. Als je voor de variant met 4 rijen kiest, moet je in plaats van 1 kleur (kleur 3 in deze tutorial) in het midden 2 kleuren naast elkaar toevoegen. De stappen met kleur 3 in de tutorial voer je dan met allebei de kleuren in het midden naast elkaar uit.

Kleur 1: Deep Purple, kleur 2: Neon Orange, kleur 3: Red Velvet en kleur 4: Salmon Pink

Knot the "Fan-Tastic"

Deze knoop is ontworpen door Claudia Pohl. Wij willen haar bedanken voor haar toestemming om deze knoop te gebruiken.

Deze post delen

Meer posts van Paracord

Meer posts van Tutorial

Meer posts van Halsband

Terug naar overzicht